Activiteiten

Op Kustpark Nieuwpoort en in de nabije omgeving van de camping zijn genoeg activiteiten en buitensporten te beleven voor zowel kinderen als volwassenen. Als gast op Kustpark Nieuwpoort kunt u deelnemen aan diverse watersporten die op de nabij gelegen rivier de IJzer georganiseerd worden. Denk hierbij o.a. aan zeilen, windsurfen en kanoën.

In de omgeving kunt u prachtige wandel- en fietstochten maken. De schitterende Belgische kust kunt u tijdens jouw vakantie perfect te voet ontdekken. Veel gasten van Kustpark Nieuwpoort nemen de fiets en maken schitterende tochten langs de Belgische kust en door de achterliggende polders. De buitensporten die aan de kust worden aangeboden maken voornamelijk gebruik van de recreatiemogelijkheden die het strand en de zee te bieden heeft.

Activiteiten 2024 in Nieuwpoort en omgeving

>>> Activiteiten <<<

Animatieteam

Animatieteam

In het hoogseizoen (Belgische schoolvakanties) is er voor jong en oud een gezellig animatieteam. Ontmoet de gezellige mascotte Kasper en doe mee met de leuke activiteiten bij de Kasper club. Het gevarieerde programma bestaat o.a. uit speurtochten, disco's, workshops en verschillende sport en spel activiteiten. Bij het onthaal kunt u het programma vinden, zo weten u en de kinderen iedere dag welke leuke activiteiten er zijn.
Watersporten op de IJzermonding

Watersporten op de IJzermonding

Vlak naast de camping is een prachtige ruimte om heerlijk te zeilen, windsurfen, kajakken, raften of te suppen! Geniet van een heerlijke dag op het water bij het watersportcentrum van Nieuwpoort. Natuurlijk kunt u ook op de zee heerlijk kitesurfen of een andere watersport beoefenen. Er is genoeg te beleven in Nieuwpoort voor echte watersporters.
Zwembaden in omgeving

Zwembaden in omgeving

Wilt u een keertje binnen zwemmen in de buurt van ons Kustpark? In Nieuwpoort-Stad ligt het stedelijk zwembad met een 25-meter bad, kinderbad met glijbaan en een bubbelbad. Goede tip als het een dag slecht weer is. Daarnaast is er ook Aquafun in Oostduinkerke. Een groot subtropisch zwemparadijs van maar liefst 2.000m² met een golfslagbad, waterstroming en spannende glijbanen.
Zwemparadijs Plopsaqua

Zwemparadijs Plopsaqua

Een populair uitje met kinderen is Plopsaland maar wist u dat zij ook een overdekt zwembad hebben? De vele waterattracties, glijbanen en baden zorgen voor eindeloos veel plezier. Ideaal wanneer u even geen zin hebt om te zwemmen in zout water.