Chalet huren Belgische kust

Een perfecte uitvalsbasis voor uw actieve vakantie aan de Belgische kust, dat is hoe wij ons beschrijven. Of u op het park wilt blijven of juist heerlijk uw dagen aan het strand spendeert, Kustpark Nieuwpoort is de ideale plek voor gezinnen.

Boek direct

Verblijf in luxe stacaravans

Bij Kustpark Nieuwpoort hebben wij verschillende types stacaravans, die geschikt zijn voor 4 tot maximaal 6 personen. Onze stacaravans zijn voorzien van alles wat u tijdens uw verblijf nodig heeft, waaronder:

  • Minimaal twee slaapkamers
  • Televisie
  • Verwarming
  • Eigen sanitair
  • Ruime plaats met grasveld

De Pacifique stacaravans liggen vlakbij de IJzermonding en op korte afstand van het zwembad. De luxe stacaravans Maldives en Caraïbes staan op het oostelijke deel van de camping vlakbij de BestCamp receptie.

Chalet huren Belgische kust

speeltuin chalet huren belgische kust

Eindeloos vermaak

Tuurlijk, een vakantie is voor ontspanning en genieten, maar met alle voorzieningen van Kustpark Nieuwpoort kunt u écht niet meer stil blijven zitten. Om u niet te laten verdwalen in ons grote aanbod zetten we alle voorzieningen even voor u op een rijtje.

Vernieuwd zwemplezier

Voor de echte zwemliefhebber zijn wij een echte trekpleister, ons park is namelijk voorzien van maar liefst 3 zwembaden. Twee van deze zijn maar liefst 25 meter lang, dus banen zwemmen is geen probleem bij Kustpark Westende. Sinds april 2023 hebben wij een vernieuwde waterglijbaan die actie biedt voor kinderen.

Sport en spel

Iedereen verzamelen! Centraal op de het vakantiepark bevinden zich meerdere speeltuinen en sportvelden. Dit is voor uw kinderen de ideale plek om vakantievriendjes te maken en zich uren te vermaken terwijl u geniet van een kop koffie of uw boek. Als echte sportfanaat kunt u teamsporten doen zoals: basketbal, tennis en volleybal.

Klimmen en klauteren

Wanneer het weer minder goed is kunnen de kinderen alsnog blijven spelen! Onze indoor speeltuin is ook onlangs vernieuwd, ze kunnen nu helemaal naar boven klimmen via trappen of netten en dan naar beneden glijden. Hoe leuk is dat!

Stap op de fiets

In de directe omgeving van Kustpark Nieuwpoort is ideaal voor al uw fiets- en wandelavonturen, vanaf het park fietst u slechts 2 kilometer richting het Nieuwpoortse strand. Bij aankomst van dit strand kunt u bij Beachbar De Strandjutter te genieten van een kop koffie met gebak. Heeft u geen fiets meegenomen? Bij onze fietsverhuurders kunt u terecht voor uw stalen ros.

Ontdek alle voorzieningen

Trotseer de IJzer

Bij water hoort watersport, Kustpark Nieuwpoort ligt aan de IJzer, dus watersporten (leren) was nog nooit zo makkelijk. Geniet van een heerlijke dag op het water in het mooie weer. Bij het watersportcentrum van Nieuwpoort kunt u zeilen, windsurfen, kajakken, raften of suppen. 

Hondvriendelijk chalet huren aan Belgische kust

Geniet samen met wel twee huisdieren aan de Belgische kust, Kustpark Nieuwpoort is namelijk hondvriendelijk! Samen kunt u genieten van wandelingen in de omgeving van Nieuwpoort, zo zijn er genoeg paden te bewandelen. Een lange strandwandeling is voor mens en dier de perfecte manier om lekker uit te waaien of juist te genieten van de zon. 

Waar mag ik heen?

Uw hond mag overal op het park komen en lopen, maar let er wel op dat deze aangelijnd blijft. Bij het losloopgebied kan uw hond (en nu als u wilt) vrij rondrennen zonder aangelijnd te zijn.

Meer informatie

hond chalet huren belgische kust

Heeft u ook zo'n zin gekregen om bij ons op het vakantiepark een chalet te huren? Boek nu!

Boek direct

Google review - Evi Duson
'Leuke camping met nette stacaravans. Alle comfort die je nodig hebt. Leuke speeltuin en waterspeelpark voor de kindjes. Supergoede ligging, niet ver van het strand. Lekkere taverne en winkeltje met hoogstnodige zaken. Service om frietjes of bakker te bestellen op voorhand maakt het extra aangenaam.'

20% zomerkorting

20% zomerkorting

Aanbieding

Krijg 20% korting op een verblijf in een stacaravan. Geldig op verblijven die plaatsvinden tussen 20 juni en 8 juli 2024.

14% korting

14% korting

Aanbieding

Verblijf 7 nachten en betaal maar 6 nachten. Profiteer van deze langverblijfkorting in de periode van 22 maart tot 1 juli 2024.
21% korting

21% korting

Aanbieding

Verblijf 14 nachten en betaal maar 11 nachten. Profiteer van deze langverblijfkorting in de periode van 22 maart tot 1 juli 2024.
21% korting

21% korting

Aanbieding

Verblijf 14 nachten en betaal maar 11 nachten. Profiteer van deze langverblijfkorting in de periode van 1 september tot 4 november 2024.