Veelgestelde vragen

Aankomst & vertrek

Wat zijn de aankomst- en vertrektijden?

Op de dag van aankomst kunt u tussen 16:00 en 19:00 uur inchecken. Het is helaas niet mogelijk om eerder dan 16:00 uur in te checken. Indien het op de dag van aankomst niet mogelijk gaat zijn voor 19:00 uur in te checken, verzoeken wij u telefonisch contact op te nemen. Op de dag van vertrek dient u de gehuurde stacaravan uiterlijk om 10:00 uur te verlaten.

Mag iemand anders dan diegene die heeft geboekt inchecken bij de receptie?

Ja, dit is geen enkel probleem. Wij verzoeken de gast zich aan te melden met de naam van de hoofdboeker + bijbehorend reserveringsnummer.

Mag ik op de dag van aankomst voor 16:00 uur gebruik maken van de parkfaciliteiten?

Ja, u mag op de dag van aankomst de hele dag gebruik maken van alle faciliteiten op het park. De auto dient alleen wel nog op de parking bij de ingang geparkeerd te worden. Pas na 16:00 uur kunt u doorrijden.

Algemene informatie

Is er internet op Kustpark Nieuwpoort?

Op Kustpark Nieuwpoort kunt u gratis gebruik maken van wifi. In alle accommodaties staat een modem dat zorgt voor wifi / internet in uw stacaravan.

Wat is de ligging van Kustpark Nieuwpoort?

Kustpark Nieuwpoort is gelegen op het terrein van de Kompas Camping Nieuwpoort aan de Brugsesteenweg 49b, 8620 in Nieuwpoort, België. Gasten kunnen (mits het kenteken is doorgegeven) zich direct melden bij de BestCamp receptie op de camping. Indien ze zich eerst bij de receptie van de Kompas Camping melden, worden de gasten doorverwezen naar de receptie van Kustpark Nieuwpoort voor ontvangst van de sleutel van de gehuurde stacaravan.

Zijn huisdieren toegestaan?

Huisdieren zijn toegestaan op Kustpark Nieuwpoort met een maximum van 2. De kosten bedragen €7,50 per huisdier per nacht.

Wat zijn de parkeermogelijkheden?

Het is toegestaan één auto op de camping te parkeren. Dit kan op de hiervoor bestemde parkeerplaatsen in de buurt van de accommodatie. Een eventuele tweede auto dient op het parkeerterrein bij de ingang van de camping geplaatst te worden.

Hoe ver ligt de tramhalte van de camping af?

U kunt via de achterzijde van de camping het wandel- en fietspad nemen om tot aan de tramhalte Nieuwpoort-Stad te wandelen. De wandeling langs het spaarbekken van de IJzer bedraagt ongeveer 1,5 kilometer (20 minuten). U kunt ook via de Brugstesteenweg gaan, maar dit is een drukkere route met verkeer.

Om naar het strand te gaan in Nieuwpoort, neemt u bij de halte Nieuwpoort-Stad de Kusttram richting De Panne. De totale reis van onze camping naar het strand duurt ongeveer een half uurtje.

Reserveringen

Wat zijn de bijkomende kosten bovenop de huurprijs?

Hieronder een overzicht van de verplichte en optionele bijkomende kosten op Kustpark Nieuwpoort.

VERPLICHT

 • Eindschoonmaak: €47,50
 • Lakenpakketten: €11,00 per persoon
 • Verbruik gas/water/elektra: €8,00 per nacht
 • Toeristenbelasting: €1,50 per persoon per nacht (vanaf 3 jaar)

OPTIONEEL

 • Handdoekpakket (grote + kleine handdoek): €4,50 per pakket
 • Keukenpakket (handdoekje + theedoek): €3,00 per pakket
 • Kinderbed (eigen bedlinnen meenemen): €4,00 per nacht
 • Kinderstoel: €4,00 per nacht
 • Huisdier: €8,00 per huisdier, per nacht

Vanaf welke leeftijd mag ik boeken?

De minimale leeftijd om te boeken is 18 jaar.

Wat zijn jullie reserverings- en annuleringsvoorwaarden?

Hierbij een link naar de voorwaarden waarmee tijdens het boekingsproces akkoord wordt gegaan.

Welke betalingstermijnen hanteren jullie?

Na het maken van een reservering ontvangt u per e-mail de reserveringsbevestiging met hierin de benodigde gegevens voor een bankoverschrijving. De betaaltermijnen zijn als volgt:

 • 1e Termijn: Binnen 2 weken na ontvangst reserveringsbevestiging
 • 2e Termijn: 6 weken voor aanvang verblijf
 • Bij een reservering binnen 6 weken voor aanvang verblijf is de betaaltermijn 2 dagen
 • Het is niet mogelijk uw reservering bij aankomst op het park te voldoen. Alle reserveringen dienen op voorhand betaald te zijn.

Kan ik meerdere vakantieverblijven tegelijk boeken?

Via onze website kunt u slechts één verblijf per keer boeken. Door in het opmerkingenveld naar de andere boeking te verwijzen, worden de boekingen gekoppeld. Door telefonisch te reserveren kunt u wel meerdere accommodaties tegelijk boeken.

Tijdens uw verblijf

Is het mogelijk om eigen bedlinnen mee te nemen?

Nee, het is niet mogelijk eigen bedlinnen mee te nemen. Vanwege de hygiëne is het huren van bedlinnen verplicht gesteld.

Is het mogelijk om zelf de eindschoonmaak te doen?

Nee, het is niet mogelijk de eindschoonmaak zelf uit te voeren. Om de kwaliteit van de schoonmaak te waarborgen is het verplicht deze door ons personeel te laten uitvoeren. U wordt verzocht het beddengoed af te halen, afwas te doen, koelkast leeg te maken en afval weg te gooien op de hiervoor bestemde locatie.

Waaruit bestaat een handdoekenpakket of keukenlinnenpakket?

Het handdoekenpakket bestaat uit een grote en een kleine handdoek.

Het keukenlinnenpakket bestaat uit een theedoek en een klein handdoekje voor de handen.

Wat is er aanwezig in de door mij gehuurde stacaravan?

Hieronder per type stacaravan een link naar de inventarislijst:

Waar vind ik tijdens mijn verblijf belangrijke telefoonnummers?

In iedere stacaravan is een overzicht aanwezig met belangrijke telefoonnummers van de diverse nooddiensten. Daarnaast zijn hierop ook telefoonnummers van o.a. lokale huisartsen en dierenartsen terug te vinden.