Wat is er te doen op het park?

Kustpark Nieuwpoort is een 4,5 ster erkende camping die schitterend gelegen is aan de Belgische kust op 5 kilometer van de duinen, het strand en de zee. In 2019 is op het park het volledig vernieuwde hoofdgebouw met hierin o.a. een winkel, frituur, indoor speeltuin en restaurant in gebruik genomen. Tevens is ook het zwembad met glijbaan in die periode volledig vernieuwd en hierbij een fraaie ligweide aangelegd. Het park is hiermee de perfecte combinatie voor een leuke en ontspannen vakantie aan de Belgische zee.

Kustpark Nieuwpoort is gelegen op 20 minuten rijden van het attractiepark Plopsaland de Panne en het bijbehorende zwemparadijs Plopsaqua.

Op Kustpark Nieuwpoort kunt u genieten van zeer luxe vier- en zespersoons stacaravans huren voorzien van alle gemakken, zoals een volledig ingerichte keuken, tuinmeubilair en televisie; het stacaravan type Caraïbes en Maldives zijn tevens uitgerust met gratis wifi en een vaatwasser. Kortom, alle ingrediënten zijn aanwezig voor een onbezorgd verblijf.

Naast de uitstekende faciliteiten voor zowel kinderen als volwassenen zijn ook huisdieren op Kustpark Nieuwpoort welkom. Op het strand dat nabij de camping gelegen is, zijn honden het gehele seizoen toegestaan; mits aangelijnd in het absolute hoogseizoen. Geniet samen met uw trouwe viervoeter van een wandeling door de branding van de zee en een heerlijke vakantie op onze camping aan de Belgische kust.

Plattegrond Kustpark Nieuwpoort