Eropuit in de omgeving

Ontdek wat de omgeving van Kustpark Nieuwpoort te bieden heeft. U kunt kiezen voor wat cultuur snuiven in de dichtbij liggende steden, maar ook op de sportieve tour. 

De Belgische kust met zijn duinen, strand en zee, heeft natuurlijk veel meer te bieden. Met kinderen is een dagje uit naar het attractiepark Plopsaland de Panne en het zwemparadijs Plopsaqua zeker een aanrader. Heeft u zin om lekker te winkelen in een grotere stad? Ga dan eens naar de historische stad Brugge, op zo'n 40 kilometer van de camping. Echter zijn ook de dichterbij gelegen plaatsen, Veurne, Duinkerke en Oostende een dagje uit meer dan waard.

In de buurt van Nieuwpoort liggen verschillende culturele & toeristische attracties, zeker door de gebeurtenissen in de Tweede Wereldoorlog. Denk hierbij aan Westfront in Nieuwpoort, Nieuport Memorial, Raversyde Atlantikwall, Fort Napoleon en de Dodengang. 

Uitjes in de buurt

Uitjes in de buurt

Voor jong en oud zijn er vele leuke attracties die u kunt bezoeken. Bekijk bijvoorbeeld de vuurtoren, historie in Westfront en de prachtige kunst van Beaufort. Ook attractiepark Plopsaland en Bellewaerde zijn een aanrader voor gezinnen met kinderen.

Dorpen en steden

Dorpen en steden

Geniet van een heerlijk dagje uit naar een van deze leuke dorpen en steden in de omgeving. Ontdek de vele kust steden of ga lekker shoppen in een van de grote steden in België. Natuurlijk gaan we ervan uit dat u onze eigen stad Nieuwpoort al op uw lijstje heeft staan.

Activiteiten binnen en overdekt

Activiteiten binnen en overdekt

Een dagje regen aan zee; dat kan gebeuren! Er zijn diverse binnenactiviteiten en indoor opties in de omgeving, dus u hoeft u geen moment te vervelen tijdens uw verblijf in Kustpark Nieuwpoort.
Fietsen en wandelen

Fietsen en wandelen

Wat is er nou heerlijker dan een wandeling door de duinen of een mooie fietstocht door de polders? De Belgische kust en omgeving van Nieuwpoort hebben veel te bieden als het op wandelen en fietsen aankomt. Ga eropuit tijdens uw vakantie.

Met de hond op vakantie

Met de hond op vakantie

Goed om te weten is dat u bij ons perfect vakantie kunt vieren met uw hond of ander huisdier. Honden vinden het heerlijk om uit te waaien, te wandelen of te spelen op het strand. In de meeste stacaravans zijn maximaal 2 huisdieren toegestaan.
Beach bar in Nieuwpoort

Beach bar in Nieuwpoort

Geniet met een cocktail van een prachtig uitzicht over het strand. Chagall is een echte strandtent waar u gelijk een vakantiegevoel van krijgt. Regelmatig worden hier ook verschillende evenementen gehouden, laat uzelf verrassen met het leuke programma.
Romantisch dineren

Romantisch dineren

Wilt u graag luxe en romantisch uit eten in Nieuwpoort? Dan is La Muse het perfecte restaurant om heen te gaan. Geniet van een 4- of 5-gangen menu terwijl u de warme en intieme sfeer in u opneemt en een fijne avond met uw partner beleeft!