Activiteiten binnen en overdekt

Geen zorgen bij een regenachtige dag aan zee! In de buurt van Kustpark Nieuwpoort zijn er diverse binnenactiviteiten en indoor opties, zodat u zich geen moment hoeft te vervelen tijdens uw verblijf. Ontdek alle leuke mogelijkheden voor een onvergetelijke dag, weer of geen weer.

Breng een dag door in een museum, neem de kinderen mee naar een binnenspeeltuin of ga lekker zwemmen in een overdekt zwembad. Er zijn diverse opties.

Wat te doen in Nieuwpoort bij slecht weer?

Kegel X-Treme

Kegel X-Treme

op 15 minuten rijden

Geniet van een gezellig potje bowlen met vrienden of familie in dit bowlingcentrum of maak er een spannend avontuur van tijdens een potje indoor laser gamen.
Plopsaqua waterpretpark

Plopsaqua waterpretpark

op 20 minuten rijden

Het leukste overdekte waterpretpark aan de Belgische kust. Samen met Wickie de Viking kunt u de hoogste golven trotseren in het stormbad en nog zoveel meer avonturen beleven.
MuseOs

MuseOs

op 20 minuten rijden

Een fascinerend biologiemuseum. Bewonder diverse schedels en skeletten, waaronder een 120.000 jaar oude schedel van een oerrund, een uniek skelet van een siamees kalf met twee koppen en een indrukwekkende potvisschedel.
Cinema Koksijde

Cinema Koksijde

op 20 minuten rijden

Bij slecht weer kunt u lekker naar de bioscoop gaan en genieten van de nieuwste films. Dat kan bij Cinema Koksijde aan de Belgische kust.
Hangtime

Hangtime

op 35 minuten rijden

Ervaar hier een adrenaline-boost met uitdagende indoor trampolines en klimwanden. Jong of oud, bij Hangtime beleeft u gegarandeerd een onvergetelijke tijd.