Dorpen en steden

Geniet van een heerlijk dagje uit naar een van deze leuke dorpen en steden in de omgeving. Ontdek de vele kust steden of ga lekker shoppen in een van de grote steden in België. Natuurlijk gaan we ervan uit dat u onze eigen stad Nieuwpoort al op uw lijstje heeft staan.

Nieuwpoort-Bad

Nieuwpoort-Bad

op 20 minuten fietsen

In Nieuwpoort vindt u een van de grootste jachthavens van Europa. Zeker in de zomer is het een vrolijk gezicht vanaf de wandel- en fietspromenade om te kijken naar alle boten in de haven. Ook Nieuwpoort-Stad en haar architectuur is wel een aanrader.
Koksijde

Koksijde

op 20 minuten rijden

Deze kustgemeente staat bekend om zijn visserijtraditie met de garnalenvissers te paard. Ga eens kijken! Daarnaast vindt u er o.a. ook de bloemenjaarmarkt, Beaufort kunstwerken, garnaalfeesten, Coxyde Military Cemetery en diverse musea. U kunt er ook goed golfen.
Oostende

Oostende

op 30 minuten rijden

Bekende hotspots in deze badplaats zijn de Atlantikwall Raversyde en het Zeilschip Mercator. Wist u dat u hier gemakkelijk heen kunt reizen met de Kusttram? Loop eens door het centrum van Oostende naar de prachtige Sint-Petrus-en-Pauluskerk.
Duinkerke

Duinkerke

op 30 minuten rijden

Ontdek de mooie haven en duik de geschiedenis in om alles te leren over de Slag bij Duinkerke. Het museum Dunkerque Operation Dynamo en het strand Malo-les-Bains zijn populaire en indrukwekkende bezienswaardigheden in deze stad.
Brugge

Brugge

op 45 minuten rijden

De stad Brugge is een must-visit wanneer u in Vlaanderen op vakantie bent. Bezoek het historische centrum met prachtige trapgevels, huizen en pittoreske straatjes. Andere tips: De Markt, Belfort, Minnewaterpark, Begijnhof en de Bonifaciusbrug.