Met de hond op vakantie

Natuurlijk mag u uw hond meenemen naar ons kustpark, maar u weet natuurlijk nog niet wat er allemaal te beleven valt met de trouwe viervoeter. Daarom helpen wij u alvast een handje met de leukste uitjes met de hond. 

Wandelen met de hond kan in de omgeving natuurlijk prachtig en ook als uw hond naast de fiets kan rennen is dat een goede mogelijkheid. Bekijk hier welke leuke andere mogelijkheden er nog allemaal zijn!

De hondenweide

Tussen Nieuwpoort en Nieuwpoort-Bad is er een groot losloopterrein te vinden. Hier kunnen de dieren heerlijk met elkaar spelen terwijl u rustig op een bankje kunt toekijken. Het precieze adres is 8620 Nieuwpoort, België. Laat uw hond genieten van een heerlijke middag met allerlei andere honden.

Let op!

Natuurlijk wilt u graag genieten met uw hond, dat snappen wij als geen ander. Toch gelden er direct op het strand voor Nieuwpoort wel een aantal regels. Houdt er rekening mee dat honden op het strand van Nieuwpoort zelf tussen 15 juni en 15 september verboden zijn, daarbuiten is een hond toegestaan aan de lijn.

Natuurlijk is het ook van belang dat u altijd zicht heeft op de dierenartsen in de omgeving. Daarom hebben wij verschillende dierenartsen voor u op een rijtje gezet.