Uitjes in de buurt

Is het een dagje geen strandweer of heeft u gewoon zin om er eens lekker op uit te trekken vanaf Kustpark Nieuwpoort? Dat kan, want er is genoeg te doen en te zien in de omgeving van Kustpark Nieuwpoort.

Deze attracties zijn zeker het bezoeken waard als u een dagje de auto wilt pakken en een leuke (actieve) dag wilt beleven!

Plopsaland de Panne

Plopsaland de Panne

25 minuten rijden

Ontdek dit leuke attractiepark met de kinderen. Vlieg in de zweefmolen, maak kennis met Peppa Pig, laat de kleintjes in Bumba's speeltuin spelen en geniet een dag lang van gezelligheid.
Westfront Nieuwpoort

Westfront Nieuwpoort

op 7 minuten fietsen

Koning Albert I in Nieuwpoort is een zeer indrukwekkend oorlogsmonument. Westfront Nieuwpoort vertelt het verhaal van de vernieling van de stad en de onderwaterzetting van de poldervlakte.
Beaufort beeldenpark

Beaufort beeldenpark

vanaf 10 minuten rijden

Ook in Nieuwpoort zijn diverse Beaufort kunstwerken te vinden. De gekleurde vlaggen van 'Le Vent Souffle Où Il Veut', de gouden schildpad en natuurlijk het ruiterstandbeeld aan de rand van de zee.
Bellewaerde

Bellewaerde

50 minuten rijden

Een dagje uit naar attractiepark Bellewaerde in Ieper. In dit park vindt u drie verschillende soorten uitjes in één. Bewonderen de exotische dieren, kom tot rust in de natuur en beleef avonturen in de waterattracties.
Koninginnehof Oostende

Koninginnehof Oostende

30 minuten rijden

Hier kan jong en oud zich helemaal uitleven. U kunt hier een waterfiets of bootje huren, maar ook minigolfen, op de skelter rijden of spelen in de speeltuin.
Boudewijn Seapark

Boudewijn Seapark

30 minuten rijden

Ontdek dit leuke dolfinarium samen met uw kinderen. Maak kennis met dolfijnen, zeeleeuwen en zeehonden. Speel in de speeltuin of stap in het treintje. Er is hier genoeg te beleven.