Voorzieningen

Op het park, dat onderdeel uitmaakt van een groot vakantiedomein, zijn verschillende voorzieningen aanwezig, zoals een winkel, een bar en een taverne / restaurant. Bij de receptie is het bovendien mogelijk om fietsen te huren en kunt u terecht voor wandelkaarten en informatie over de toeristische troeven die West-Vlaanderen rijk is. Ook in Nieuwpoort en nabijgelegen badplaatsen zijn veel faciliteiten aanwezig. Lange boulevards met terrassen, winkels en restaurants.

Er zijn vier laadpalen voor elektrische auto's aanwezig op de camping.

Zwembaden en glijbaan

Zwembaden en glijbaan

Een waar paradijs voor zwemliefhebbers! Er zijn 2 verwarmde 25 meter zwembaden en een apart peuterbad. Voor de echte durfal onder ons is er een vernieuwde glijbaan die voor de nodige actie en avontuur zorgt. Daarnaast kan men relaxen op de ruime ligweide die direct aan de zwembaden gelegen is. Het zwembad opent opnieuw op 1 mei 2024.

Indoorspeeltuin

Indoorspeeltuin

Op de camping zijn diverse speeltuinen gelegen. Wanneer het weer minder goed is kunnen de kinderen naar hartenlust spelen in de volledig vernieuwde indoor speeltuin. Kinderen kunnen helemaal naar boven klimmen via trappen, netten en vervolgens naar beneden glijden.
Sportvelden en buiten spelen

Sportvelden en buiten spelen

Centraal op de camping bevinden zich diverse speeltuinen waar kinderen in alle leeftijden zich heerlijk kunnen vermaken. Denk hierbij aan een spannende klimtoren, schommels en glijbanen. Ook zijn er sportvelden zoals een basketveld, tennisveld en volleybalveld. Volop speel- en sportplezier voor iedereen.
Sportbanken

Sportbanken

Deze beweegbanken zijn speciaal ontworpen om u te ondersteunen tijdens het sporten en bieden een geweldige manier om fit te blijven terwijl u tegelijkertijd geniet van de prachtige omgeving van het park. Of u nu aan het joggen bent, aan het stretchen bent of gewoon even wilt uitrusten, deze banken zijn de perfecte aanvulling op uw workout.
Brasserie De Viertorre

Brasserie De Viertorre

Geniet van het ruime aanbod aan snacks, vlees, vis en vegetarische gerechten, pannenkoeken, ijscoupes en nog veel meer. Natuurlijk is er voor de kleine gasten ook een speciaal menu. Naast de brasserie ligt de binnenspeeltuin, zo kunt u lekker op het terras zitten terwijl uw kind heerlijk aan het spelen is.
Bakkerij en campingwinkel

Bakkerij en campingwinkel

Verse broodjes bij het ontbijt kunt u de dag van te voren bestellen via de Kompas Camping Corner-app of in de winkel zelf. De winkel heeft een ruim assortiment aan o.a. voedingswaren, dranken, huishoudproducten, kranten en tijdschriften. Let op: u kunt niet contant betalen in de campingwinkel.
BestCamp receptie

BestCamp receptie

Wist u dat wij een eigen receptie hebben? Deze ligt op de camping na de slagboom. Bekijk de plattegrond (bij park) om te zien waar u precies kunt inchecken vanaf 16:00 uur en de sleutel van uw accommodatie kunt ophalen.
Fietsverhuur

Fietsverhuur

Ga eropuit en ontdek de omgeving van de camping per fiets. Mocht u zelf geen fietsen mee hebben? Bij de receptie van Kompas Camping kunt u fietsen huren voor een hele dag. U heeft de keuze uit standaard dames- en herenfietsen, elektrische fietsen en fietsen voor kinderen. Vraag bij de receptie ook voor fietsroutes in de omgeving.
Wifi op de camping

Wifi op de camping

Maak gebruik van het wifi-netwerk op de camping. De stacaravan types Caraïbes en Maldives beschikken over een gratis wifi-verbinding waar meerdere gebruikers tegelijk gebruik van kunnen maken. Voor de overige types geldt betalende wifi. Bekijk de tarieven.